Een beoordeling van laser ontharing

 Al onze behandelingen worden voorafgegaan via een uitvoerig intake-gesprek besproken. Zo is daar tezamen gekeken die behandelmethode dit meest over toepassing kan zijn. Onze intake gesprekken zijn voor niets en totaal vrijblijvend.

Voeg je ervaring toe en heb een Bol.com cadeaubon! Verdien ons aangaande de cadeaubonnen in ruil een informatieve ervaring aan je cosmetische ofwel plastische ingreep. Behulpzame feiten en condities Oefening toevoegen Deel jouw ervaring betreffende anderen Veelgestelde vragen

Het laseren doet in principe nauwelijks pijn, weet zijn daar immers bepaalde lichaamsdelen waar een laserbehandeling veelal mits hetgeen pijnlijker wordt ondervinden. Denk hierbij met een bovenlip, een oksels, een handen en voeten en een intieme delen.

Iemand die komt vanwege permanent ontharen in aanmerking? Een ieder die betreffende ongewenste beharing af wil mag in aanmerking komen een laserbehandeling. Op welke manier doelmatig de behandeling kan zijn, ligt met de hoofdhaar- en huidskleur over dit te behandelen gebied.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam kan zijn dé andere high end specialistische clinic voor 100% pijnloos ontharen. Wij werken betreffende een Soprano Ice laser, een meest innovatieve lasertechniek op het gebied over definitief ontharen.

Super uitstekende behandeling, medewerkster Kristel geeft prima uitleg en is heel behulpzaam en vanzelf en weet waar jouw zo aan praat. Ze geeft een goed v...Lees meer

Ontharing in het gelaat mag regelrecht vergoed worden hier door uw zorgverzekeraar, mits u dan ook een aanvullende verzekering bezit.

Ongewenste haargroei kan zijn voor veel lieden ons probleem. Dikwijls beluisteren we dat weet aangaande allemaal kan zijn uitgeprobeerd om er vanaf te aankomen doch zonder het bestelde resultaat. Voor tijdelijke methoden wanneer scheren ofwel epileren komt de haargroei dikwijls sterker terug en verdere duurzame oplossingen blijken dikwijls zeker ook niet zo doeltreffend.

Naast IPL-therapie kan zijn er nog een gelegenheid om radiogolven te gebruiken bij het ontharen. Die mag gebruikt worden wanneer haartjes te licht ofwel fijngebouwd bestaan voor verzorging betreffende laser. Tot slot kun je je verder elektrisch laten ontharen.

Een dagen na de behandeling kunnen tevens dikke haren uit een huid aankomen. Een haarzakjes zijn gedurende een treatment kapotgemaakt door een laser. Een restjes betreffende de haren mogen na een behandeling via de huid naar behalve aankomen.

De laser is gericht op de plekken betreffende een overmatige beharing. De haarzakjes nemen de lichtgolven op en geraken hiermee kapot geschapen. De hoofdharen keren daarom niet verdere terug.

Deze laser kan zijn bestemd voor ieder huidtype, ook wegens lieden met ons donkere huid ofwel wanneer een huid gebruind is door zonlicht. In dat laatste geval gaat vanwege de Soprano Diode Laser SHR gekozen geraken.

de huid is na een treatment extra delicaat en wees dus de allereerste 48 uur zorgvuldig met sauna, opgewonden douchen ofwel baden of ons intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten)

Raadpleeg hiertoe de polis of neem contact op met de zorgverzekeraar. MediDerm Utrecht is gerenommeerd via al die zorgverzekeraars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *